Royal Adventure Week 33 | Ardjan de Boo

Royal Adventure 2020

Goed nieuws. Ondanks de Corona crisis gaat het zomerprogramma van Royal Adventure toch door!
Natuurlijk was het even spannend of alles door mocht gaan maar gelukkig zijn de maatregelen versoepeld en kunnen wij alsnog een aangepast programma draaien. Royal Mission heeft een prachtig programma opgezet, aan de hand van de richtlijnen van het RIVM. Wij hebben er nu al zin!  

Hoe ziet het programma eruit?
Alle deelnemers worden in groepjes van Max. 6 deelnemers en 2 leiders verdeeld. Dit jaar zullen de deelnemers nog meer actief zijn in hun groepje dan vorige jaren. Alle sport en spel onderdelen zullen grotendeels doorgaan. Maar deze onderdelen worden in verschillende sessies opgedeeld, zodat we aan het maximaal aantal van 100 man houden.
De jongeren meeting zal (afhankelijk van het aantal deelnemers) ook opgesplitst worden in 2 a 3 sessies. Deelnemers worden per groep ingedeeld om de meeting live in de Ichtus zaal mee te maken. 

Stay in: 
De herberg zal als slaapplek vervallen. Daarom hebben we eenmalig i.v.m. de corona crises, ruimte beschikbaar gesteld voor RA track Build & Lead*, rondom de plas, om te gaan kamperen. Stay in is voor deze zomer is dus alleen geldig voor Track Build & Lead. (leeftijd 15-19 jaar) Het is de bedoeling dat eenieder zijn eigen tent meeneemt. We zullen extra toiletgebouwen plaatsen. En verder is er extra toezicht op de plek waar gekampeerd gaat worden. Er zal van catering voorzien worden. Je zal t.z.t. op de hoogte gebracht worden over de in’s & out’s mbt catering. 

*Track grow (11 tm 14 jaar) kan zich uitsluitend aanmelden voor "just program".

Aanmelden:
Doe jij deze zomer ook mee? We zien er naar uit om je te ontmoeten. Om alles in goede banen te kunnen leiden verzoeken wij, dat er niet te lang gewacht wordt met aanmelden. Hoe eerder wij de aanmeldingen binnen hebben, hoe beter wij het programma kunnen voorbereiden. 

Track Lead:
Liever meedoen als leider? Dat kan ook! Als leider ga je ook kamperen. Je moet alleen je eigen tent meenemen. Meld je nu snel aan als leider voor Royal Adventure en geef tieners een onvergetelijk vakantie!

Royal Adventure bestaat uit 3 tracks: 

GROW
Ben 11 t/m 14 jaar? Doe dan mee met het RA-avontuur in Track Grow. In deze track gaan we veel met elkaar sporten, spellen met elkaar doen, maar ook meer ontdekken over geloof in Jezus. We helpen je op weg om meer op Hem te lijken. Ga op zoek naar Hem en laat hem binnen. Het wordt een geweldige tijd, waarin je nieuwe vrienden gaat maken en kunt groeien in je geloof. Doe jij mee?

BUILD
Voor de leeftijden 15 t/m 18 jaar is Track Build. In deze track bieden we veel uitdaging: zowel in de sport en spelactiviteiten, maar ook in de teams en tijdens meetings. Laat je inspireren, durf in eerlijk in de spiegel te kijken en geef God de kans om nog een stapje verder met jou te gaan. Natuurlijk word je in een tof team ingedeeld, leer je nieuwe leeftijdsgenoten kennen en is er een toffe jeugdleider die veel aandacht voor je heeft.

LEAD
Track Lead is er specifiek voor de jeugdleiders. Heb jij een passie voor tieners en wil jij graag je tijd inzetten om ze verder te helpen in hun wandel met Jezus? Wil jij een voorbeeld zijn voor andere jongeren? Dat kan! Je draait mee met het zinderende programma van RA én je krijgt de verantwoordelijkheid over een team van ongeveer 6 tieners. Uiteraard krijg je coaching van ervaren medewerkers van Royal Mission.

Daarnaast kun je kiezen tussen Just Program en Stay-Inn. Bij Just Program verblijf je bij je ouders op het park en eet je met hen mee. Bij Stay-Inn ga je kamperen bij het recreatie plas en eet je met ons mee.
 
Just Program€50,-
Stay-Inn€199,-
 


De Spreker 

Ardjan de Boo spreekt deze week voor Royal Adventure! Ardjan (1996) spreekt veel in kerken en op conferenties. Hij is getrouwd met Merit en samen wonen ze in Zwolle. Ardjan heeft een bachelor en master politicologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond en een minor religiewetenschappen gevolgd. In 2017 kwam zijn boek ‘Kerk vol kracht’ (Scholten Uitgeverij) uit. Dit boek vormde de springplank voor dat wat hij nu het liefste doet: mensen inspireren en activeren tot het ‘leven in volheid’ (Johannes 10:10, Bijbel).
 
ma 10 aug. t/m za 15 aug.