Royal Adventure Meivakantie | Ruben Koudstaal

Royal Adventure 2020

Royal Adventure 2020 is los! Je kunt je weer aanmelden om deze vakanties mee te doen aan ons spetterende programma! Royal Adventure is een programma voor tieners tussen de 11 en 18 jaar verdeeld over verschillende tracks: Grow en Build! Tijdens een RA-week leer je nieuwe vrienden kennen, maken we muziek, aanbidden we God, doen we gave spellen en sporten we met elkaar. Samen met je eigen leider maken we er een feestje van! Je kunt kiezen of je bij je ouders op het park slaapt (Just Program) of je overnacht in de Herberg met je vrienden (Stay Inn). Waar wacht je nog op?! Meld je snel aan! 

Liever meedoen als leider? Dat kan ook! Meld je nu snel aan als leider voor Royal Adventure en geef tieners een onvergetelijk vakantie!

RA Deelnemer       RA Leider


Over Royal Adventure

Royal Adventure bestaat uit 3 tracks: 

GROW
Ben 11 t/m 14 jaar? Doe dan mee met het RA-avontuur in Track Grow. In deze track gaan we veel met elkaar sporten, spellen met elkaar doen, maar ook meer ontdekken over geloof in Jezus. We helpen je op weg om meer op Hem te lijken. Ga op zoek naar Hem en laat hem binnen. Het wordt een geweldige tijd, waarin je nieuwe vrienden gaat maken en kunt groeien in je geloof. Doe jij mee?

BUILD
Voor de leeftijden 15 t/m 18 jaar is Track Build. In deze track bieden we veel uitdaging: zowel in de sport en spelactiviteiten, maar ook in de teams en tijdens meetings. Laat je inspireren, durf in eerlijk in de spiegel te kijken en geef God de kans om nog een stapje verder met jou te gaan. Natuurlijk word je in een tof team ingedeeld, leer je nieuwe leeftijdsgenoten kennen en is er een toffe jeugdleider die veel aandacht voor je heeft.

LEAD
Track Lead is er specifiek voor de jeugdleiders. Heb jij een passie voor tieners en wil jij graag je tijd inzetten om ze verder te helpen in hun wandel met Jezus? Wil jij een voorbeeld zijn voor andere jongeren? Dat kan! Je draait mee met het zinderende programma van RA én je krijgt de verantwoordelijkheid over een team van ongeveer 6 tieners. Uiteraard krijg je coaching van ervaren medewerkers van Royal Mission.

Daarnaast kun je kiezen tussen Just Program en Stay-Inn. Bij Just Program verblijf je bij je ouders op het park en eet je met hen mee. Bij Stay-Inn verblijf je in onze Herberg en eet je met ons mee. 
 
Just Program€50,-
Stay-Inn€199,-
 


De Spreker 

Ruben Koudstaal van Royal Mission komt! Ruben is vrijwilliger bij Royal Mission en als iemand veel weet van Royal Adventure is hij het wel! Samen met de Betteld en Martin Koornstra is Ruben de kartrekker van dit gave tienerkamp. Over zichzelf vertelt hij: "ik ben Ruben, 27 jaar oud en verloofd met Jolien. Ik heb een enorme passie voor Jezus, jongeren en de kerk. Dit combineer ik de rol die ik heb binnen Royal Mission waar ik verantwoordelijk ben voor Royal Adventure en spreekbeurten binnen kerken, studentenverenigingen en jeugdgroepen. Ik wil mensen aan het denken zetten en vervolgens aansporen om keuzes te maken en achter Jezus aan te gaan. Dit doet ik door middel van een radicale boodschap gecombineerd met een stuk kwetsbaarheid en openheid over mijn eigen leven en ervaring."

 
ma 27 apr. t/m za 2 mei