Medewerker programma-team Herfstvakantie 2020

Wat leuk dat je interesse hebt om dit seizoen naar de Betteld te komen als medewerker! De Betteld is niet een doorsnee camping. Wij zijn een gezellige Christelijke camping, waar gezinnen graag komen. In het hoogseizoen verzorgt de Betteld een gevarieerd programma voor alle leeftijden. Om dit te kunnen uitvoeren hebben we veel extra handen nodig.

Wat houdt het in om als medewerker mee te werken in het Programmateam?
Het programmateam is het meest diverse team hier op de Betteld. Wij zullen samen als team ervoor zorgen dat al onze gasten een bijzondere vakantie hebben. Als team zijn we verantwoordelijk voor een aantal onderdelen:
- Sport & spel
- Kinderanimatie
- Beamer en livestream
- Praktisch team

Je kan aangeven op het aanmeldingsformulier welke weken jij beschikbaar bent en waar jij graag voor ingezet wil worden. Dit betekent echter niet dat je alleen maar taken binnen dat onderdeel uit zult voeren. Zo kan het zijn dat je ook gevraagd wordt om mee te helpen bij andere onderdelen binnen het programmateam. Alle vrijwilligers zullen vooraf aan de week een rooster ontvangen. Op dit rooster kan je zien voor wat en wanneer je inzet nodig is.  

Wat verwachten wij van onze medewerkers?
Ben jij sociaal, vriendelijk, een goede teamplayer en hardwerkend? Dan zoeken wij jou! Je wordt voor maximaal 6 uur per dag ingeroosterd bij verschillende taken. Het kan zomaar zijn dat je s’ochtends mee helpt met de zalen voor te bereiden en s’middags bezig bent met animatie of sport. Maak je geen zorgen. We zorgen er ook voor dat je genoeg vrije tijd hebt gedurende de week.

Wat bieden wij onze medewerkers?
Het is niet alleen maar hard werken op de Betteld. We bieden jou ook een paar leuke voordelen.
- Gratis verblijf in onze herberg,
- Reiskosten vergoeding,
- Gratis catering,
- Gratis toegang tot alle concerten en overige activiteiten.

En natuurlijk is het ook super gaaf dat je mensen vanuit het hele land ontmoet! Krijg jij ook al zin in de zomer? Vul dan snel het formulier in.
za 10 okt. t/m do 22 okt.