FamilieFestijn | De Koning Komt!

Deze meivakantie wordt een echte koninklijke week! Het FamilieFestijn staat volledig in het teken van de Koning want het is ten slotte Koningsdag! En dat moet gevierd worden. Dat doen we met het thema De Koning komt! 👑

Boek hier jouw vakantie! 


We trappen de week af met een gezinsdienst op zondagavond en Koningsdag wordt een groot feestje! Zo zal de hele dag in het teken staan van de Koning en Koningsdag, dus neem je mooiste oranje kleren mee! Want 's avonds gaan we een echt oranjefeestje bouwen met onder andere Reni en Elisa Krijgsman!  
Heb je nog mooie oude spullen liggen? Gooi ze niet weg, maar verkoop ze op de kleedjesmarkt! Hiervoor kun je je nu al opgeven! Ook dit jaar kun je weer een All-In-Arrangement kopen waarmee je aan alle activiteiten mee kan doen. Deze kun je nu alvast kopen.
En oja, nog iets leuks: deze week werken we samen met Compassion! Zij zullen leuke workshops organiseren en hun missie delen. John Meijerink (van Compassion) zal deze week spreken voor de volwassenen. Glenn en José Witterland (bekend van Opwekking Worship) leiden deze week de Worship. 

Natuurlijk is er ook Royal Adventure voor de jeugd. Opgeven hiervoor kan binnenkort; houd de website in de gaten.. 

Aanmelden kleedjesmarkt & Tickets FamilieFestijn

Hier vind je alvast een kleine tip van de sluier over het programma van het FamilieFestijn, let op: deze is wel onder voorbehoud!
 
ZondagKoningsdagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
StartdienstKleedjesmarkt

FoodFestijn
Oud-Hollandse spelletjes

Ga 's avonds via een rode loper (waar een gezinsfoto wordt gemaakt) naar een 
Koningsfeest met onder andere Reni en Elisa
Bijbelstudie

Bioscoop

Mannenworkshop
Bijbelstudie

Verschillende spelactiviteiten

Familiebingo
Bijbelstudie

Verschillende spelactiviteiten

Vrouwenworkshop
Bijbelstudie

Familietheater 

Slotfeest 

Binnenkort wordt er steeds meer duidelijk over het programma van het FamilieFestijn, dus houd deze pagina goed in de gaten! 
za 25 apr. t/m za 2 mei