Week 33: Zomerweek 6 | 8-15 augustus

Dit is de zesde zomerweek op de Betteld met Christian Tan en Ardjan de Boo! Binnenkort wordt er meer bekend over het programma. Hieronder vind je een voorbeeld-programma, zodat je al een beetje een idee hebt wat we deze week gaan doen! 

Deze week spreekt Christian Tan! Christian is een echte Betteld-kenner. Na jaren bij ons gewerkt te hebben heeft hij prachtige dingen gedaan in onder andere Aruba waar hij een eigen kerk stichtte. Weer terug in Nederland is zijn passie voor God en mensen in aanraking brengen met Hem alleen maar groter geworden. 

Ardjan de Boo spreekt deze week voor Royal Adventure! Ardjan (1996) spreekt veel in kerken en op conferenties. Hij is getrouwd met Merit en samen wonen ze in Zwolle. Ardjan heeft een bachelor en master politicologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond en een minor religiewetenschappen gevolgd. In 2017 kwam zijn boek ‘Kerk vol kracht’ (Scholten Uitgeverij) uit. Dit boek vormde de springplank voor dat wat hij nu het liefste doet: mensen inspireren en activeren tot het ‘leven in volheid’ (Johannes 10:10, Bijbel).

Voorbeeldprogramma


Ben je tussen de 11 en 18 jaar oud en wil je iets gaafs doen in je vakantie? Meld je dan aan voor Royal Adventure! Ons teenage-zomerprogramma vol gave spellen en mooie meetings. 

Boek hier je zomervakantie


Programma

Logos Instituut - Uw (klein/buurt)kinderen, de geschiedenis van de aarde en bijbelgetrouwe aardrijkskundelessen
Op maandagavond 10 augustus 2020 spreekt Jan van Meerten (B.Ed.)(medewerker Stichting Logos Instituut) over ‘Uw (klein/buurt)kinderen, de geschiedenis van de aarde en bijbelgetrouwe aardrijkskundelessen’ Kom je ook? De inloop is vanaf half 8 en we beginnen om 8 uur.
 
za 8 aug. t/m za 15 aug.