Week 31: Zomerweek 4 | 25 juli - 1 augustus

Dit is de vierde zomerweek op de Betteld met deze week Wim Grandia en Karim Landoulsi! Binnenkort wordt er meer bekend over het programma. Hieronder vind je een voorbeeld-programma, zodat je al een beetje een idee hebt wat we deze week gaan doen! 

Deze week spreekt Wim Grandia! Wim is al jaren spreker en voorganger van verschillende gemeentes in Nederland. Voor de tieners van RA komt Karim Landoulsi! 

Voorbeeldprogramma


Ben je tussen de 11 en 18 jaar oud en wil je iets gaafs doen in je vakantie? Meld je dan aan voor Royal Adventure! Ons teenage-zomerprogramma vol gave spellen en mooie meetings. 

Boek hier je zomervakantie


Programma

Logos Instituut - Argumenten voor het bestaan van God
Op maandagavond 27 juli 2020 spreekt Ruben Jorritsma (M.Sc.) over ‘Argumenten voor het bestaan van God’ Kom je ook? De inloop is vanaf half 8 en we beginnen om 8 uur.

 


Over Wim

"Het was in 1984 dat ik voor de eerste keer werd gevraagd om in een jongerendienst te spreken. In de loop van de jaren is deze ene spreekbeurt uitgegroeid tot een landelijke bediening. Ik merkte dat God mij zegende met de gave om het Woord van God uit te leggen en dichtbij het hart van (jonge) mensen te brengen. Met dank aan de EO, die mij zoveel ruimte en mogelijkheden gaf om dit talent verder te ontwikkelen. Hier mocht ik onder andere leiding geven aan het werk van de Ronduitclub. Zo was ik betrokken bij activiteiten als de EO-Jongerendag, de Ronduit Praiseavonden, de Thema- en 25+ conferenties en Ready to Marry?!

In 2006 ben ik voorganger geworden van de Evangelische Gemeente Jozua in Dordrecht. Wat veel impact heeft gehad op mijn leven en mijn relatie met God - en daarmee ook op de inhoud van mijn prediking - is de moeilijke en verdrietige periode voor en na het overlijden van mijn eerste vrouw Gees. Deze ervaring heeft mij in een diepere verbondenheid met God gebracht en een nieuwe dimensie aan mijn prediking toegevoegd. 

In de loop van 2013 maakte de Here God mij en mijn huidige vrouw Sonja duidelijk dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Na acht jaar vruchtbaar werk binnen de lokale gemeente, ervoer ik dat God mij weer terug wilde brengen naar een landelijke bediening om in allerlei verschillende kerken en gemeenten te dienen met het Woord. Inmiddels staan er al weer vele spreekbeurten ingepland voor zowel kerkdiensten, mannendagen, bijbelstudieseries, conferenties en jongerenevents."
za 25 jul. t/m za 1 aug.