Week 30: Zomerweek 3 | 18-25 juli

Dit is de derde zomerweek op de Betteld met Eddie Bakker en Martin Koornstra! Binnenkort wordt er meer bekend over het programma. Hieronder vind je een voorbeeld-programma, zodat je al een beetje een idee hebt wat we deze week gaan doen! 

Deze week spreekt Eddie Bakker! Eddie is een oude bekende van de Betteld die al jaren zijn prachtige studies met onze gasten deelt. 

Martin Koornstra is getrouwd met Karin en samen hebben zij drie kinderen. Op jonge leeftijd was hij al betrokken bij christelijk werk. Na zijn opleiding als vliegtuigbouwkundig ingenieur ging hij bij een Japans bedrijf aan de slag. Na 2 jaar nam hij ontslag om naar de Bijbelschool te gaan. Daar leerde hij Karin kennen. Na hun trouwen zijn ze meteen fulltime aan de slag gegaan met christelijk werk in Vlaanderen. In 2004 zijn ze naar Drachten  verhuisd en hebben daar vijf jaar lang leiding gegeven aan het kinder-en jeugdwerk van de VBG in Drachten. In 2009 zijn ze gestart met Royal Mission, in de zomer van 2012 verhuisd naar Veenendaal en daar gestart met een tweede locatie van Royal Mission.

Voorbeeldprogramma


Ben je tussen de 11 en 18 jaar oud en wil je iets gaafs doen in je vakantie? Meld je dan aan voor Royal Adventure! Ons teenage-zomerprogramma vol gave spellen en mooie meetings. 

Boek hier je zomervakantie


Programma

Logos Instituut
Op maandagavond 20 juli 2020 spreekt Kees van Helden (medewerker Stichting Schreeuw om Leven) over ‘Relaties en seksualiteit’ Kom je ook? De inloop is vanaf half 8 en we beginnen om 8 uur.
za 18 jul. t/m za 25 jul.