week 29: Zomerweek 2 | 11-18 juli

Dit is de tweede zomerweek op de Betteld en deze week spreken Gregory Goudeseune en Albert van der Heide!  Hieronder vind je een voorbeeld-programma, zodat je al een beetje een idee hebt wat we deze week gaan doen! 


Over Gregory

Gregory Goudeseune spreekt deze week tijdens de bijbelstudies. Hij komt uit België en is daar oprichter en predikant van God's Glory Ministries. Gregory is getrouwd met Cathérine en samen hebben ze twee dochters. Reeds van jongs af aan kwam hij samen met zijn gezin in contact met het Christelijk geloof. Op 17-jarige leeftijd liet Gregory zich dopen en werd vervuld met de Heilige Geest; sindsdien nam zijn passie voor Jezus en Zijn Koninkrijk toe. God riep hem datzelfde jaar in voltijdse bediening. Samen met zijn ouders is hij deel van het leiderschap in de kerk te Anzegem. Gregory is alsook directeur en hoofdonderwijzer van de Bijbelscholen ‘School Of Faith Bible Institute’ in België en actief betrokken in het bestuursorgaan van diverse christelijke organisaties en scholen.
In 2008 startte hij “God’s Glory Ministries” (GGM), een apostolische bediening met de visie het Evangelie te prediken, mensen in nood te helpen en alle natiën tot Zijn discipelen te maken.
God gebruikt Gregory wereldwijd om Gods Woord met passie te verkondigen, gemeenten te stichten, te bemoedigen en toe te rusten, en Christenen aan te wakkeren om stappen te zetten in het geloof. Velen vinden hierdoor de weg naar een échte relatie met de levende Jezus!

Overal is er een groeiend verlangen naar een ware opwekking, waar mensen in vuur en vlam staan voor Jezus. Niet zozeer kerkgebouwen vol met mensen, maar mensen vol van God! Velen willen leren over en bidden voor opwekking in hun land! Gods Woord en de geschiedenis leert ons dat God dit wil geven. Gregory onderzoekt reeds jaren opwekkingen in de Bijbel en in de geschiedenis; hij wordt wereldwijd uitgenodigd dit te onderwijzen. Steeds weer gaat het om heel gewone mensen die vertrouwen op en gehoorzaam zijn aan een liefdevolle, buitengewone God. In een eenvoudige levensveranderende ontmoeting met God ontving Gregory specifieke sleutels tot opwekking die we meteen kunnen toepassen.
 
“Zult Gij ons niet doen herleven, opdat Uw volk zich in U verheugt?” -Psalm 85:7
 
Is echte opwekking ook uw verlangen? Wees dan welkom en ontdek enkele sleutels.
 

Over Albert

Albert van der Heide komt naar Royal Adventure! Je kan Albert kennen als gepassioneerd spreker en van zijn stichtig I Am Loved. Hier lees je meer over I Am Loved
Hij omschrijft zichzelf als zoon van de Eeuwige Vader, gered door Jezus en vol van de Heilige Geest. Hij is sinds 1994 verliefd en sinds 1997 getrouwd met zijn vrouw Michelle. Samen hebben ze 4 zoons, die hun leven vullen met uitdagingen en vreugde. Albert is een gepassioneerd spreker en kan enthousiast vertellen over het geloof. 

Voorbeeldprogramma


Ben je tussen de 11 en 18 jaar oud en wil je iets gaafs doen in je vakantie? Meld je dan aan voor Royal Adventure! Ons teenage-zomerprogramma vol gave spellen en mooie meetings. 

Boek hier je zomervakantie

 

Programma

Logos Insituut - Hoe kennis van de Islam het Christendom versterkt
Op maandagavond 13 juli 2020 spreekt Elbert Pogosjan (MA) over ‘Hoe kennis van de islam het christendom versterkt’ Kom je ook? De inloop is vanaf half 8 en we beginnen om 8 uur.
 
za 11 jul. t/m za 18 jul.