week 29: Zomerweek 2 | 11-18 juli

Dit is de tweede zomerweek op de Betteld! Binnenkort wordt er meer bekend over de sprekers en het programma. Hieronder vind je een voorbeeld-programma, zodat je al een beetje een idee hebt wat we deze week gaan doen! 

Gregory Goudeseune spreekt deze week tijdens de bijbelstudies. Hij komt uit België en is daar oprichter en predikant van God's Glory Ministries. 

Albert van der Heide komt naar Royal Adventure! Je kan Albert kennen als gepassioneerd spreker en van zijn stichtig I Am Loved. Hier lees je meer over I Am Loved
Hij omschrijft zichzelf als zoon van de Eeuwige Vader, gered door Jezus en vol van de Heilige Geest. Hij is sinds 1994 verliefd en sinds 1997 getrouwd met zijn vrouw Michelle. Samen hebben ze 4 zoons, die hun leven vullen met uitdagingen en vreugde. Albert is een gepassioneerd spreker en kan enthousiast vertellen over het geloof. 

Voorbeeldprogramma


Ben je tussen de 11 en 18 jaar oud en wil je iets gaafs doen in je vakantie? Meld je dan aan voor Royal Adventure! Ons teenage-zomerprogramma vol gave spellen en mooie meetings. 

Boek hier je zomervakantie

 

Programma

Logos Insituut - Hoe kennis van de Islam het Christendom versterkt
Op maandagavond 13 juli 2020 spreekt Elbert Pogosjan (MA) over ‘Hoe kennis van de islam het christendom versterkt’ Kom je ook? De inloop is vanaf half 8 en we beginnen om 8 uur.
 
za 11 jul. t/m za 18 jul.