Open Skies Worship Festival

Het Open Skies Worship Festival komt er weer aan! Van 16 tot en met 18 augustus staat de Betteld weer in het teken van aanbidding en muziek. 

Een festival waar aanbidding centraal staat en waar aanbiddingsleiders uit binnen- en buitenland met de deelnemers op zoek gaan naar geestelijke vernieuwing en verdieping: dat is de formule die van de eerste twee edities van het Openskies Worship festival een succes maakte. De derde editie laat met de eerste geboekte namen gelijk merken dat dit een jaargang wordt om niet te missen. Jason Upton, Lucy Grimble, Wilder Shores en Nathan Jess zijn in iedergeval van de partij.
Aanbidding heeft een belangrijke plek in veel kerken, maar ook daarbuiten. Het verwijdert barrières die iemand kan ervaren door angst en teleurstelling, meestal in een systeem van beperkende religie. Aanbidding werkt zo bevrijdend; het helpt om de blik op God te richten. Waar veel mensen samen aanbidden, ontstaat een open en uitnodigende omgeving die als het ware symbool staat voor een open hemel. Dat werd de visie waarmee de organisatoren de afgelopen twee jaar de eerste edities van het Openskies Worship festival opzetten. Het festival bleek een schot in de roos. En voor dit derde jaar zijn direct al een aantal aansprekende namen geboekt.

JASON UPTON 
LUCY GRIMBLE (UK)
WILDER SHORES (IE)
NATHAN JESS (UK)
vr 16 aug. t/m zo 18 aug.
15:00

Betteld programma

Vakanties, conferenties en evenementen