Herfstvakantie met Esther Vosterman van Ooijen

Deze herfstvakantie wordt weer een inspirerende week! Wij zijn nog druk bezig met het maken van het programma, maar dit weten we al! Zo kun je ontsnappen uit een spannende escape room of meedoen met een potje paintballen. Komt Karim spreken voor Royal Adventure en Esther Vorsterman van Ooijen voor de volwassenen en er komt nog veel meer!
 

Programma Dit programma is onder voorbehoud. 

Sprekers

Karim Landoulsi spreekt deze week voor de Royal Adventure tieners. Karim komt al jaren op de Betteld en is als gepassioneerd spreker zeer geliefd. 

Esther Vorsterman van Ooijen is een actieve spreker die je kunt kennen van onder andere Family7, als spreker op conferenties en vrouwendagen en in diverse kerken. Daarnaast is ze ambassadeur van Compassion. Haar missie is vrouwen wakker maken, aanvuren en tevoorschijn roepen zodat ze mogen gaan opstaan en gaan schitteren zoals God het oorspronkelijk bedoeld heeft. Haar passie is om op unieke wijze Gods bevrijdende liefde uit te delen en hierdoor grondgebied voor Gods Koninkrijk te vergroten.


Worship

Sarah Ben Hamida is een oude bekende van de Betteld en leidt al jaren met haar band de worship tijdens de vakanties. Ook deze week is ze er weer bij! 


Boek jouw vakantie
za 19 okt. t/m za 26 okt.

Betteld programma

Vakanties, conferenties en evenementen