Alive Festival

In het weekend van 17 t/m 19 mei 2019 zal op De Betteld het Alive Festival gaan plaatsvinden. Dit zal zich gaan afspelen in en rond de Ichtus-zaal.
 
Het Alive Festival is een divers festival met een duidelijk christelijk karakter waarin muziek in al zijn verschillende verschijningsvormen een groot aandeel heeft. De artiesten die tijdens dit weekend hun muziek ten gehore zullen brengen komen uit alle mogelijke genres. Zo zal het aanbod lopen van kleine luisterliedjes tot aan stevige gitaarmuziek. Op de vrijdagavond zal er tijdens een concert aandacht gegeven worden aan de muziek van Larry Norman tijdens een tribute. En zondagochtend zal tijdens het ochtendprogramma een korte overdenking gehouden worden.
 
Naast alle muziek zal er ook ruimte zijn voor sprekers en cabaret, en een kleinschalige markt met kraampjes.
 
Voor meer informatie en de kaartverkoop kunt u terecht op: www.alivefestival.nl

Larry Norman Tribute Concert

Het is toch bijna niet voor te stellen dat er ook maar één echte christelijke rockliefhebber is die nog nooit van Larry Norman gehoord heeft. Er zijn maar weinig artiesten geweest die zoveel betekend hebben voor de ontwikkeling van de hedendaagse christelijke muziek. Je kunt toch zonder overdrijven zeggen dat wat Elvis destijds heeft betekend voor de rock-’n-roll, Larry Norman betekende voor de christelijke muziek.

De zanger en songwriter wordt gezien als de initiator van de christelijke rock en wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke artiesten van de afgelopen 40 jaar. 

Tijdens dit Larry Norman tribute zullen nummers uit de totale breedte van Larry Norman’s grote repertoire gespeeld worden. Een unieke kans voor zijn vele fans om de songs weer eens live te horen en meer te weten te komen over de legende die de muziek van vandaag heeft helpen vormen.


Line-up

Jerusalem (SE), Detritus (GB), Next Door To Heaven (RU), The Bowery (NL), Speak, Brother (GB), Last of the Spoken (GB), Holy Blood (UA), Last Son of Eve (NL), Dark Sky (DE), I Am the Receiver (DE), Rising Insane (DE). 
Voor meer informatie over de line-up kunt u hier terecht. 

 

Prijzen 

Bestel Tickets
 
Rock Alive Weekend Ticket€57,50,-
Rock Alive Kinderticket€17,50,-
Rock Alive Camping Combi Ticket€75,00,-
Rock Alive met o.a. Larry Norman Tribute (Vrijdag)€32,50,-
Rock Alive met o.a. Jerusalem (Zaterdag)€42,50,-


 

 

vr 17 mei t/m zo 19 mei
15:00

Betteld programma

Vakanties, conferenties en evenementen