Rock Alive

Rock Alive is een christelijk muziekfestival dat dit jaar van 17 tot en met 19 mei plaatsvindt. Het muziekaanbod is dit jaar breder dan ooit; van energieke singer-songwriters tot stampende metal, van opzwepende rock tot verrassende live-acts, alles komt aan bod. Het Rock Alive festival staat niet alleen meer in het teken van muziek. Ook vervullen theater, kunst en cultuur nu een belangrijke rol binnen het festival. We willen graag voor een ieder iets aanbieden, voor elke leeftijdsgroep en dit presenteren in een gemoedelijke open sfeer.
 
Helemaal los gaan op muziek om daarna een seminar mee te maken, even lekker ontspannen en lachen om een cabaretier, of een intieme en ingetogen akoestische show of workshop volgen. Het kan allemaal tijdens de komende editie van het Rock Alive festival.

 

Larry Norman Tribute Concert

Het is toch bijna niet voor te stellen dat er ook maar één echte christelijke rockliefhebber is die nog nooit van Larry Norman gehoord heeft. Er zijn maar weinig artiesten geweest die zoveel betekend hebben voor de ontwikkeling van de hedendaagse christelijke muziek. Je kunt toch zonder overdrijven zeggen dat wat Elvis destijds heeft betekend voor de rock-’n-roll, Larry Norman betekende voor de christelijke muziek.

De zanger en songwriter wordt gezien als de initiator van de christelijke rock en wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke artiesten van de afgelopen 40 jaar. 

Tijdens dit Larry Norman tribute zullen nummers uit de totale breedte van Larry Norman’s grote repertoire gespeeld worden. Een unieke kans voor zijn vele fans om de songs weer eens live te horen en meer te weten te komen over de legende die de muziek van vandaag heeft helpen vormen.


Line-up

Jerusalem (SE), Detritus (GB), Next Door To Heaven (RU), The Bowery (NL), Speak, Brother (GB), Last of the Spoken (GB), Holy Blood (UA), Last Son of Eve (NL), Dark Sky (DE), I Am the Receiver (DE), Rising Insane (DE). 
Voor meer informatie over de line-up kunt u hier terecht. 

 

Prijzen 

Bestel Tickets
 
Rock Alive Weekend Ticket€57,50,-
Rock Alive Kinderticket€17,50,-
Rock Alive Camping Combi Ticket€75,00,-
Rock Alive met o.a. Larry Norman Tribute (Vrijdag)€32,50,-
Rock Alive met o.a. Jerusalem (Zaterdag)€42,50,-


 

 

vr 17 mei t/m zo 19 mei
15:00

Betteld programma

Vakanties, conferenties en evenementen